Ta kontakt!

Vi ønsker veldig gjerne å komme i kontakt med deg dersom et tilbud er av interesse. Vi skreddersyr tilbudet til deg og ditt behov. Vi er tilgjengelig på telefon og mail. Legg igjen en beskjed dersom vi ikke svarer så ringer vi deg så raskt vi kan tilbake.

Bruk gjerne vårt kontaktskjema!

For og etternavn, eller firma med organisasjonsnummer
Dette er mailadressen du vil motta svar på din henvendelse
Skriv så detaljert som mulig.

Ofte stilte spørsmål

Vi beregner pris for hver enkelt kunde, hvor vi diskuterer fastpris eller timepris. Vi tar som utgangspunkt 450,- NOK eks. MVA per påbegynte time. Som tillegg kommer utgifter knyttet direkte til tjenester og lisenser. Alle våre fakturaer er beskrevet slik at du ikke skal trenge å bekymre deg for hva du betaler for. Fakturaen matcher alltid gitt tilbud.

Det er mulig! Vi kan designe nettsiden, og dersom du allerede har kompetanse til å drive siden videre selv er det greit. Vi kan fortsatt holde på en backup dersom noe feil skulle oppstå, og vi kan holde et enkelt kurs for hvordan siden kan endres selv. Kontakt oss gjerne direkte for ytterlige spørsmål.

Majoha AS jobber mot en applikasjonsutvikling løsning. Vi kan tilby noe, men desverre ikke alt. Vi kan lage skreddersydde plugins for WordPress. Ta kontakt med oss så finner vi ut av det sammen. 

Ja det er mulig! Ta kontakt så kommer vi med et tilbud.