Våre ulike tjenester

Digital filstruktur og oppsett for hele bedriften på alle enhetene dine via M365. Visste du at skylagring fører til mindre filer i bedriften, siden fildeling av ett dokument blir enklere?

Et nytt nettsted kan gi nytt, friskt liv til bedriften din eller ditt formål. Vi tilbyr som standard justerte løsninger for alle visningsenheter som mobil, pad og PC.

Er du på utkikk etter et nytt kontormiljø, møterom eller trenger bistand ved valg av teknisk utstyr? Vi er her for deg.

Hvorfor velge M365 for din bedrift?

M365, eller Microsoft 365, er en omfattende pakke med skybaserte verktøy og tjenester utviklet av Microsoft. Den er spesielt designet for å imøtekomme behovene til moderne bedrifter, uavhengig av størrelse. Med M365 får du tilgang til en rekke produkter og funksjoner som er essensielle for effektivitet, samarbeid og ikke minst sikkerhet i dagens digitale arbeidsmiljø.

 • Effektivitet og produktivitet:
  M365 tilbyr verktøy som forbedrer effektiviteten og produktiviteten til de ansatte. Med applikasjoner som Word, Excel og PowerPoint kan du enkelt opprette, redigere og dele dokumenter i sanntid. Dette muliggjør bedre samarbeid og en strømlinjeformet arbeidsflyt.
 • Kommunikasjon og samarbeid:
  M365 gir deg tilgang til verktøy som Outlook, Teams og SharePoint, som gjør det enklere å kommunisere og samarbeide både internt og eksternt. Hold videokonferanser, del filer og samarbeid på prosjekter uavhengig av hvor teammedlemmene befinner seg.
 • Sikkerhet og beskyttelse:
  Data- og informasjonssikkerhet er avgjørende for enhver bedrift. M365 tilbyr robuste sikkerhetsfunksjoner og beskyttelse mot cybertrusler. Med avanserte sikkerhetsløsninger som innebygd trusselbeskyttelse og identitetsstyring kan du føle deg trygg på at dine data er beskyttet og ivaretatt på en sikker måte.
 • Skalerbarhet og fleksibilitet:
  M365 kan enkelt tilpasses etter dine behov, enten du driver enkeltmannsforetak eller et større aksjeselskap. Med ulike abonnementsalternativer og fleksible priser kan du skalere løsningen etter virksomhetens størrelse og budsjett.
 • Kontinuerlig oppdatering:
  Med M365 trenger du ikke bekymre deg for å være utdatert. Du får alltid tilgang til de nyeste versjonene av Microsofts produkter og kontinuerlige oppdateringer, slik at du kan dra nytte av de nyeste funksjonene og forbedringene. Vi varsler deg dersom det oppstår større systemfeil eller dersom vedlikehold og oppdateringer er nødvendige. La oss ta bekymringen.
job, office, team-5382501.jpg

Nytt nettsted?

Nytt liv..

Et nytt nettsted kan gi nytt liv til en bedrift, enten du allerede har en nettside eller er i oppstartsfasen og vurderer om investeringen er verdt det. Det er viktig å vite hva nettsiden skal brukes til. Vi kan bidra med alt av innhold, inkludert tekst, logo og design, funksjonalitet, og ikke minst sørge for at den er oppdatert med hensyn til sikkerhet. Mange benytter seg av ulike enheter som nettbrett og mobiltelefoner i tillegg til PC når de besøker nettsider, og vi tar dette i betraktning og leverer som standard løsninger for alle enheter.

Jeg trenger bare hjelp til publisering

Dersom du allerede har tilgang til eller ønsker å ta ansvar for innholdet, som tekst, bilder og logo, selv, er det selvfølgelig helt greit. Vi opprettholder en jevn dialog, og i fellesskap setter vi opp en prosjektplan som passer for alle parter. Det viktigste for oss er at du får det akkurat slik du ønsker det, og hybridløsninger fungerer like godt. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du er har spørsmål og tenker at vi kan levere et nettsted tilpasset deg. Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

laptop, camera, desk-4840790.jpg

Hva koster en nettside hos dere?

Vi vet at pris er viktig i avgjørelsen om det skal invisteres i en nettside. Desverre er det ikke like enkelt å bestemme en enkel pris, da et et nettsted er dynamisk og vi ønsker og levere en løsning som passer akkurat deg og ditt behov. Prisingen av en nettside kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert omfanget av arbeidet, kompleksiteten i designet, funksjonaliteten og tilpasningsnivået som kreves. Dersom du står for alt av innhold selv, og ikke skal ha noe ut over vanlig leveranse, og ønsker mellom 2-3 faner kan vi vanligvis levere en pakke på rundt 7.000,- NOK eks. MVA.

Innstalasjon og oppsett gjort enkelt

-Vi skal invistere i nytt datautstyr..

Usikker hvilket utstyr du bør velge til ditt formål? Vi tilbyr rådgivning innen generell IT utstyr. Vi har god erfaring med både windows- og apple løsninger og oppsett av disse. Usikker på hvilke apper som ikke bør innstalleres på en jobbtelefon? Vi kan hjelpe. Lot oss innstallere apper for deg via MDM(Mobile device managment), eller rådfør deg med oss først om du er usikker. Vi er her for å hjelpe. 

-Vi trenger et nytt møterom..

Et møterom kan være svært enkelt eller avansert med toppmoderne utstyr. Hva trenger du? Vi kan finne produktet og hjelpe deg med installasjon, testing og oppsett. Det viktigste du må gjøre først er å vite: Hvor ofte benyttes møterommet til digitale møter? Det er stor forskjell på nødvendig utstyr hvis det er digitale deltakere med på et møte sammenlignet med kun presentasjoner på storskjerm.

Kommer senere..

Programmering

Vi kommer snart til å tilby tjenester innen utvikling. Vi jobber primært med Python og hjelper deg gjerne med ditt program. Visste du at du enkelt kan fylle inn data i et Excel-dokument ved hjelp av programmering? Hvis du har mye data og ønsker å legge det inn i Excel, kan programmering være løsningen for deg. Ta kontakt hvis du tror dette kan være noe for deg, så vurderer vi oppdraget i samråd med deg.